a

Chm

Biblioteca literaturii

Istorie

Istorie

Biblioteca Istoriei

joi, 8 noiembrie 2012

În culisele imaginației -Romane și Scenarii de film în cel mai simplu mod

ChMar Flam
                     
 
În culisele imaginației - Romane și Scenarii de film în cel mai simplu mod.

     S-au ridicat multe obiecții în legătură cu o afirmație privind căreia proza rămâne un subiect din ce în ce mai greu accesibil, un impediment ar fi critica pe care lumea modernă a transformat-o în unul dintre modurile de a aprecia opera dintr-un unghi cât mai realist, conceptul provenind de la ideea de faptă care este dusă până la stadiul de comparație cu cea a normalitații.Un cu totul alt mod de a privi lucrurile față de poezie care prin simplul ei efect tinde să aibe un viitor pe cât de mare pe cât raportul  cititorilor săi.

     Un bun exemplu de factor cu o pondere semnificativă ar fi timpul tot mai limitat de care dispune omul din ziua de astăzi pentru a citi dar și ideea de carte nou aparută, acel tip de Best-Seller de marcă sau serie de succes care atrage cititorul atât din interesul pentru o carte bună cât și din mediatizarea lor, dar ce se întâmpla cu acele cărti care au un conținut superb dar care nu sunt finanțate sau promovate din cauză financiară?. Cititori ar spune " Sunt sigur, cu timp și răbdare adevărata valoare va ieși la lumină .".

     Pentru a vedea impactul unei cărti asupra publicului au apărut editurile online de cărti digitale eBook, Calameo, Bookrix, MyBook, Amazon etc... . Pentru a determina tinerii scriitori să organizeze timpul și pentru a eficientiza modul lor de lucru dar și al altor clase precum scenaristi, reporteri, ziaristi a apărut programul de structurare a operelor în developare Celtx Edge.



    
     Structura Romanului poate fi simplificată și astfel timpul considerabil redus în același rând aș vrea să menționez că optând pentru oricare din proiectele disponibile cu puțin efort de informare se pot crea scenarii, romane, opere dramatice de cea mai înaltă calitate și în cel mai profesionist mod cu putință.
         Succes ! în cele ce vor urma a fi scrise.
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu